Despre noi

DESPRE CSM Building Neptun
O echipa de profesionisti

CSM Building Neptun este infiintata in 2011, are capital 100% privat, subcontractor în cadrul DMHI MANGALIA, oferind pentru DMHI o echipă experimentata, gata sa rezolve orice problema aparuta in proiectele de constructii noi si reparatii navale. Unul dintre punctele noastre forte constă în flexibilitatea noastră, care dureaza de-a lungul intregului proiect.

CSM Building Neptun este o companie in continua dezvoltare ,de încredere cu o vastă experiență și un nivel solid în construcții noi și reparații navale .

Echipa noastra este formata din personal complet calificat, sudori autorizati, instalatori si supervisori cu abilitati de specialitate in domeniul naval si industria grea.

Îi servim pe clienții noștri în țară și în afara tarii, unde este necesar, cu următoarele activități:

Montarea si fabricarea structurilor metalice
Fabricarea și instalarea lacatuseriei usoare (outfitting)
Lucrari de mecanica
Fabricarea și instalarea tevilor
Lucrări de sudură (CO2)

In cadrul DMHI executam lucrari de constructii noi, lacatuserie si sudura la o calitate superioara cu o echipe bine structurate si experimentate.

În fiecare proiect în care a fost implicat CSM Building Neptun SRL s-a dovedit a fi un colaborator foarte serios, capabil să respecte termenele și standardele de înaltă calitate.

În toți acești ani, nu am ratat niciodată un termen limită, lucrăm cu viteză și fără compromisuri de calitate și siguranța muncii.

Pentru noi un proiect de succes nu inseamna doar calitatea inalta cu care lucram si respectarea termenelor ci si multumirea si satisfacerea clientului.

Avem personal calificat in constructii nave si reparatii cu experienta internationala la preturi competitive.